LOK FU UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 580 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lok Fu Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:43 Vriendelijke bezorger en super lekker eten weer.
27 jan 2023 om 20:18 Erg lekker! Geen vette troep, maar echt smaakvolle gerechten. Beste Chinese eten dat ik in Utrecht heb gegeten!
22 jan 2023 om 19:47 Zoals altijd. Heerlijk eten en fijne bezorgers.
20 jan 2023 om 0:56 De kerriesaus was anders dan vorige keren: dunner, pittiger, minder lekker. Graag volgende keer weer het oude recept toepassen.
13 jan 2023 om 14:17 Door de regen was de verpakking doorweekt, waardoor met het uit de tas halen over de vloer heen viel. Bezorger stond bij de verkeerde deur terwijl winkelnaam duidelijk zichtbaar is . Eten smaakte goed
11 jan 2023 om 19:59 De bestelde "Mihoen Singapore" smaakte vreselijk; het was geen mihoen maar dunne slieren bami; er werd geen kerry gebruikt. Ik zal nooit meer dit bestellen.
9 jan 2023 om 18:48 Het was weer lekker
7 jan 2023 om 21:14 Heerlijk eten en vriendelijke bezorger.
4 jan 2023 om 0:35 Eten was prima; maar we kregen het verkeerde bezorgd.
2 jan 2023 om 18:32 Echt goed eten, doen we zeker weer. Veel garnalen verse groente mooie smaken. Top!
26 dec 2022 om 10:15 Eten was erg lekker, kwam iets later dan verwacht,maar het is Kerst dus geen gezeur
24 dec 2022 om 13:18 Heel lekker allemaal! We hadden een menu.